HT Module 4

Case management and Professional Practice

In deze module leer je een eigen Healing Touch praktijk op te zetten. Al het voorgaand geleerde wordt samengebracht op een dieper en verfijnder niveau. Deze module wordt gedoceerd door een Engelstalige docent.

Je werkt in deze module met een vaste partner. Met het uitvoeren van meerdere Healing Touch sessies komt ook casemanagement aan de orde. Deze module bereidt jou voor om leerling-Healing Touch behandelaar te worden en om de praktijkperiode die volgt, vorm te geven.

De module duurt drie dagen waarin je op de cursuslocatie blijft. Na het volgen van deze module behaal je het Certificate of Completion: Case management and Professional Practice van Healing Beyond Borders. Indien je dit wenst, kun je hierna beginnen aan je praktijkperiode en doorstromen naar module 5.

 

Praktijkperiode met begeleiding

Na module 4 volgt een praktijkperiode, waarin je wordt begeleid door een mentor naar keuze. Het doel van de praktijkperiode is om voldoende ervaring op te doen om een goede Healing Touch behandelaar te worden. Door het uitvoeren van Healing Touch behandelingen in je eigen omgeving, leer je steeds beter de menselijke energie te voelen en uit te wisselen met je client. In deze periode bouw je je portfolio op volgens het huiswerkprogramma, dat bestaat uit 10 onderdelen.  Een deel daarvan kun je na module 5 gebruiken in je certificeringstraject. Ook hier bepaal je je eigen tempo, de praktijkperiode mag langer duren dan één jaar.

cursus

Voor informatie over datum, locatie, prijs en inschrijven voor deze module:

Bekijk hier welke modules er nog meer worden gegeven.